Z društvom Umetnost za vse na Dunaj

Prijave zbiramo do torka, 3. 12. 2019.
DÜRER V ALBERTINI / CARAVAGGIO IN BERNINI V DUNAJSKEM UMETNOSTNOZGODOVINSKEM MUZEJU

Društvo Umetnost za vse, KGLU – Koroška galerija likovnih umetnostii in Spotur Slovenj Gradec vabijo na izlet na Dunaj. Ogledali si bomo razstave v Albertini, popoldan pa je namenjen individualnim ogledom.

>> Cena: 58 EUR (cena je veljavna za min. 35 udeležencev)
V ceno je vključen prevoz s turističnim avtobusom, malica na avtobusu, vstopnina v muzej Albertina in kosilo v restavraciji v starem delu mesta. Ogled razstav v Umetnostnozgodovinskem muzeju je možen z doplačilom 12 EUR.

>> Prijava in informacije
Zala Loparnik (Turistična pisarna, Slovenj Gradec), T: 02 88 12 116
Prijavite se lahko najkasneje do nedelje 1. decembra oz. do zasedenosti mest. Prosimo vas, da ob prijavi oz. najkasneje do 1. decembra v turistični pisarni poravnate stroške ekskurzije. Tam lahko izpolnite tudi pristopno izjavo za včlanitev v društvo Umetnost za vse ali pa poravnate članarino za leto 2020.

>> Program
6.00 odhod iz Slovenj Gradca (Glavna avtobusna postaja)
11.00 ogled razstav v Albertini: Albrecht Dürer, Zbirka Herberta Batlinerja (Munch, Chagall, Picasso), Strast do risanja – Guerlainova zbirka iz Centra Pompidou Pariz, Arnunlf Rainer in Maria Lassing
13.30 kosilo
Po kosilu prosti čas za individualne oglede razstav ali sprehod po božičnem sejmu Wiener Christkindelmarkt. Namig za ogled razstave: Kunsthistorisches Museum: Caravaggio in Bernini
19.00 odhod z Dunaja
23.00 predviden prihod v Slovenj Gradec

Po Dunaju vas bosta spremljala in vodila Marko Košan (KGLU) in Marija Lah (Spotur).
Glede na to, da bo med posameznimi lokacijami in do avtobusa približno 1 km hoje, priporočamo udobno obutev.

Skip to content